Winkelmandje
Aantal:
0
Totaal:
€ 0,00
De Lindespelers bestaan dit jaar 40 jaar en dat vieren zij uitbundig, dat deden ze al door de uitvoeringen van Nu even wel, Nu even niet in april en '4 met ons mee', het eenakter festival dat we in oktober in het centrum van Nuenen organiseerden.

Deze voorstellingen waren helemaal uitverkocht. 2 van de eenakters worden in reprise gespeeld voor Cultuur Overdag op woensdagmiddag 9 november.

Heb je zin om zelf eens voor het voetlicht te staan? Op dinsdag 1 en dinsdag 8 november hebben we 2 open workshops voor volwassenen (16 jaar en ouder), waarin je zelf kennis kunt maken met toneel, met de Lindespelers en wellicht een geweldige nieuwe hobby!
We zijn met name op zoek naar mannen en vrouwen tussen de 20 en 40 jaar. Deelnemen aan de open repetities kost niets.

Meer weten? Kijk dan hier en geef je dan op voor de open repetities.

Onze activiteiten

De Lindespelers maken toneelproducties in de breedste zin van het woord. Avondvullende theaterproducties, korte eenakters, spelopdrachten op verschillende locaties in de directe omgeving van Nuenen.

Workshops

Open repetities

Wanneer sta jij met ons op de planken? Doe mee aan de open repetities en volg de workshops!

Jeugd

Jeugdtheaterlab

Komend schooljaar starten we een jeugdtheaterlab. Jongeren maken zelf, onder professionele beleiding een complete toneevoorstelling!

Gezocht

Lindespelers zoeken voorzitter

Wij zoeken een nieuwe voorzitter voor de Lindespelers! We maken het podium vrij voor de juiste man of vrouw achter en voor de schermen

Copyright 2016 De Lindespelers  |  Disclaimer  |  Colofon