Voorstelling

D'Artagnan

De jonge, ietwat naïeve D'Artagnan is vastbesloten om in de voetsporen van zijn vader te treden en musketier te worden. Hij reist naar Parijs om zijn droom te verwezenlijken.


Op zijn weg maakt hij nieuwe vrienden, wordt verleid en verliefd, maar komt ook vijanden tegen in een ingewikkeld machtspelletje.


Naast Constance ontmoet hij de listige Kardinaal Richelieu en zijn harde rechterhand kapitein Rochefort, de gevaarlijke Milady de Winter, maar ook en een jong en pas getrouwd koningspaar: Lodewijk de dertiende en zijn koningin Anna van Oostenrijk. En uiteraard zijn de drie musketiers Athos, Porthos en Aramis ook van de partij!

D'Artagnan ziet in de Engelse premier Lord Buckingham in eerste instantie een rivaal, maar de premier blijkt nog altijd gevoelens te hebben voor koningin Anna.


Jeugdvriend Lesquin is een betweter, maar doet zijn best om D'Artagnan te behoeden voor de verkeerde keuzes in het leven. Al snel blijkt dat iedereen in het leven voor keuzes staat die van invloed zijn op de rest van je leven.

Kies je met je hart of met je verstand?

De keuzes die je maakt in het leven kunnen je geluk of spijt brengen. We zien daar alle karakters mee worstelen.


Vriendschap, verraad, liefde, verdriet en spectaculaire schermscenes vormen de ingrediënten van dit nieuwe avontuur, gebaseerd op de beroemde verhalen van de Drie Musketiers.

Speellijst

Zaterdag 9 maart 2024, 20:00 uur (première)

Vrijdag 15 maart 2024, 20:00 uur


Zaterdag 16 maart 2024, 20:00 uur

Zondag 17 maart 2024, 14:30 uur

Theater Het Klooster, Nuenen

Cast en Regie

Spelers:

Bjorn van Lint, Elma Steenman, Rick van Breemen, Roel van de Ven, Tim Sondagh, Dick Boonman, Peggy Roos, Bram van de Ven, Peter Dirne, Lotte Koenen en Gaby Sondagh


Regie:

Berry Grooten

Gevechtschoreografie:

Vic Hartog


Regie Assistent:

Saskia Peeters