Entertainment

De Lindespelers zijn theatermakers. Maar we zijn niet alleen actief in het theater!


Regelmatig kom je ons tegen op feestjes, openingen, bijzondere gelegenheden, evenementen en altijd weer in een verrassende rol. Wij verzorgen regelmatig spelimprovisaties, animatie en entertainment voor publieksgroepen buiten het theater. Op verzoek van bedrijven, particulieren of soms spontaan tijdens evenementen in de gemeente Nuenen of omgeving.


Dat varieert van het verzorgen van enkele typetjes tot het maken van complete toneelproducties!

Ook samenwerkingsvormen zijn mogelijk. De Lindespelers maakten in het verleden al producties in samenwerking met Heemkundekring de Drijehornick, Brassband Nuenen, het Gerwens Muziekkorps, Zangerij Dwarsgetuigd en anderen.

Kosten

Aan entertainment uitvoeringen zijn kosten verbonden. Indien u entertainment uitvoeringen afneemt, draagt u bij aan de kostendekking van de toneelvereniging. Daarnaast heeft entertainment voor ons een promotionele functie. De hoogte van uw bijdragen voor entertainment opdrachten gaat dan ook in overleg.

Looptijd

De Lindespelers zijn verenigingsmensen. Vrijwilligers die niet alleen binnen de toneelvereniging een agenda hebben, maar ook daar buiten. Indien u aanvragen heeft voor spelimprovisaties dient u rekening te houden met een aanvraagtermijn van tenminste 6 weken voorafgaand aan de datum van uw activiteit.


Voor productieopdrachten is een regisseur nodig, meestal een script en een serie repetities. Die repetitieserie varieert van 6 weken tot 12 weken. Niet alleen de kosten zijn hoger, maar in dit geval dient de aanvraag tenminste 4 maanden voorafgaand aan de datum van uw activiteit te worden gedaan.


Grotere productieopdrachten gaan in overleg, aangezien die moeten passen in ons eigen productieschema. Wij plannen onze eigen activiteiten ongeveer 1,5 jaar vooruit.

Aanvragen

Aanvragen voor spelimprovisaties, entertainment en animatie kunt u doen via het contactformulier op onze website.

Vermeld bij u aanvraag in ieder geval:


  • Uw naam, e-mailadres en telefoonnummer
  • De activiteit die u wilt organiseren
  • De datum wanneer deze activiteit plaats vindt
  • Een globaal idee van wat u van ons verwacht

Binnen 14 dagen ontvangt u antwoord of we een aanvraag kunnen accepteren en met hoeveel personen. In de meeste gevallen nodigen we u uit voor een overleg op onze locatie in Het Klooster.