Informatie voorstellingen

Toegangskaarten reserveren

Toegangskaarten voor onze voorstellingen kunnen worden gereserveerd via Ticketkantoor, bereikbaar via de website van de Lindespelers. U ontvangt de toegangskaarten per e-mail. De betaling geschiedt via Ticketkantoor.

Aangezien het amateur toneelvoorstellingen betreft zijn theaterbonnen, CJP-pas, 65+ plas, e.d. niet geldig voor onze voorstellingen

Reserveringskosten

Er worden geen reserveringskosten in rekening gebracht.

Toegangskaarten aan de kassa

Indien een voorstelling niet is uitverkocht, kunt u vanaf 1 uur voor aanvang van de voorstelling nog kaarten kopen aan de kassa van de locatie waar we spelen.

Kaarten die u aan de kassa koopt kunnen uitsluitend met een bankpas betaald worden. Dit kan contactloos of met behulp van een PIN code. Behalve de normale Maestro bankpassen kunnen ook de reguliere creditcards worden gebruikt.

Kaarten die u aan de kassa koopt kunnen niet worden geruild of terug genomen.

Plaats voorkeur

Wij verkopen geen gereserveerde plaatsen op stoelnummer. U kunt voor aanvang van de voorstelling zelf vrije stoelen kiezen. Indien u minder valide bent kunt u dit bij de opmerkingen zetten bij de reservering op de website. Wij houden dan plaatsen voor u vrij die gemakkelijk bereikbaar zijn.

Daarnaast wordt rekening gehouden met (aangepaste) parkeergelegenheid indien gewenst.

Mochten die plaatsen niet (meer) beschikbaar zijn, dan nemen we contact met u op voor een passende oplossing.

Uitverkocht

Indien een voorstelling is uitverkocht kunt e per e-mail aangeven of u op een wachtlijst wilt worden geplaatst. Indien er kaarten geretourneerd worden, wordt deze wachtlijst gebeld. Dit kan zelfs op de dag van de voorstelling zijn.

Kaarten ruilen / teruggeven

Mocht u onverhoopt verhinderd zijn om naar onze voorstelling te komen, dan kunt u tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling kaarten teruggeven. Het betaalde bedrag wordt dan aan u terug gestort, maar exclusief de annuleringskosten van 1 euro per toegangskaart.

Indien u binnen 24 uur voor aanvang van de voorstelling kaarten terug geeft, wordt het betaalde bedrag exclusief annuleringskosten aan u teruggestort indien er nog bezoekers op de wachtlijst staan die de terug gegeven kaarten willen overnemen.

Geannuleerde voorstelling

Indien wij, om welke reden dan ook, een voorstelling moeten annuleren, wordt aan alle bezoekers een alternatieve speeldag voorgesteld. Indien u niet in de gelegenheid bent om de voorstelling op de alternatieve speeldag te bezoeken wordt u het volledig betaalde bedrag terugbetaald. Er worden dan geen annuleringskosten in mindering gebracht.

Aanvangstijden

Wij beginnen onze voorstellingen op tijd. We verzoeken u dan ook tijdig in de zaal plaats te nemen. Na aanvang van de voorstelling kunt u niet meer in de zaal plaatsnemen en zult u tot de pauze moeten wachten. Het stoort spelers en productiemedewerkers indien er tijdens de voorstellingen bezoekers in en uit de zaal lopen.

Ongestoord genieten

Het gebruik van telefoons, smartphones, tablets, foto- en filmcamera’s is niet toegestaan tijdens onze voorstellingen. U wordt uitdrukkelijk verzocht om meegebrachte apparatuur geheel uit te schakelen. Uw mobieltje is ook graag een avondje uit. Foto-, en/of filmopnamen verstoren onze voorstellingen en zijn hinderlijk voor de spelers. Daarnaast kan dit een inbreuk zijn op auteursrechten van de schrijver(s) en de individuele rechten van de spelers.

Slechthorenden

De Lindespelers beschikken over een professionele set headset microfoons, die wij in de regel tijdens voorstellingen gebruiken. Dit zal voldoende zijn, ook indien u minder goed hoort.

Heeft u andere vragen over organisatorische zaken rond onze voorstellingen? Stuur uw vraag dan naar secretaris@lindespelers.nl.